The Anatomical Anthology - Discover The Annelise Difference.

Vad jag har gjort

Posted April 25, 2017, 12:34 p.m. By annelise Tags: Hälsa


Olika steg för att komma i form

Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och  bestämt mig för att bli lite nyttigare. Men jag har haft lite svårt. Inte för att jag är jätte onyttig, men jag känner att jag är i den åldern då jag verkligen kan starta goda vanor som kan hålla livet ut. Så här är lite olika tips på hur man kan komma igång med ett nyttigare liv. 

Steg 1:
Börja med att äta frukost. Det är den viktigaste måltiden på dagen, så om man kommer igång med det så kommer man ha mycket mer energi under dagen för att jobba eller motionera. 

Steg 2:
Att börja träna. Det kan ibland vara tufft att komma igång med träningen. En del hatar att gå till gymmet, en del älskar det. Gör det du tycker om i första hand, då känns inte träningen lika tuff. Har man svårt att komma igång kan man börja med att promenera regelbundet. En liten promenad känns inte så jobbigt i början och man får lite frisk luft och man får se på lite fin natur. 

Steg 3:
Sätt upp ett mål. När man har börjat få lite goda vanor kan man sätta upp ett mål man vill nå. (Man kan göra detta först om man känner för det, men jag satte upp mitt mål efter att jag börjat komma igång lite). Man kan välja att man vill gå ner i vikt, få en viss form eller lyfta en viss vikt.

Steg 4:
Om man vill träna så måste man få i sig nyttigheter. Om man inte är så duktig på att äta frukt hela tiden så kan man äta kosttillskott varje morgon till frukost ett märke som jag har använt mig utan har hetat innate och det har funkat bra för mig. 

Lycka till på vägen mot ett nyttigare liv!